5 tinifilm a 90-es évek és a 2000-es évek elejéről, amit titokban mindenki imád

5 tinifilm a 90-es évek és a 2000-es évek elejéről, amit titokban mindenki imád

Ki ne emlékezne a 90-es évek és a 2000-es évek elején bemutatott kultikus tinifilmekre? Mi most átnyálaztuk a kedvenceinket, szóval arra bíztatunk mindenki, hogy elő a popcornnal és tartsunk a barátnőinkkel egy nosztalgiázós estét ezekkel a filmekkel!

Spinédzserek (1995)

A kilencvenes évek retrója most abszolút hódít, így érdemes elővenni a régi klasszikusokat. A Spinédzserek az egyik legmeghatározóbb tinifilm, ami hatalmas görbe tükröt állít a 90-es évek fiataljainak.

Objektum doboz

Rómeó és Júlis (1996)

Valószínűleg nem volt olyan nőnemű lény, aki a Rómeó és Júlia megnézése után ne lett volna fülig szerelmes Leonardo DiCaprióba… Arról nem is beszélve, hogy ha bevalljuk, ha nem, a film zenéjét is rongyosra hallgattuk…

Objektum doboz

Kegyetlen játékok (1999)

A személyes kedvencünk, ahol megimádtuk Ryan Phillippet, Reese Witherspoont és Sarah Michelle Gellart, nem is véletlenül… Imádtuk, ahogy New Yoek hipergazdag és hipergyönyörű fiataljai gátlástalanul átverik egymást, közben pedig kialakul egy nagy szerelem is, hogy a helyzet még drámaibb legyen. 

Objektum doboz

A csaj nem jár egyedül (1999)

A tipikus amerikai tinifilm a 90-es évekből. Nem kell hozzá más, csak a visszahúzódó lány, akit eleinte senki nem vesz észre, egy kis smink és frizuraigazítás után azonban ő lesz hirtelen a legszexibb csaj, a suli szívtiprója és egy sulibál. Keverjük össze egy tálban ezeket az összetevőket és persze tegyük hozzá Freddie Prinze Jr.-t és kész is a kedvenc tinifilmünk!

Objektum doboz

Bajos csajok (2004)

A Spinédzserek 2000-es évekbeli megfelelőjének is mondhatnánk, úgy gondoljuk legalább akkora kultusza is lett. Azóta is imádjuk az Afrikából jött visszafogott új lányt és a gonosz menő csajokat…

Objektum doboz