Egyéb kategória

A kezek és lábak nélkül élő beauty-blogger tízezreket inspirál

Hannah Olateju kétéves volt, mikor agyhártyagyulladás következtében mindkét kezét és lábát amputálni kellett. Ennek ellenére profi sminkes lett belőle.

vous - 2018.07.09.
A kezek és lábak nélkül élő beauty-blogger tízezreket inspirál
Objektum doboz

A 18 éves, Londonban élő lány életét anank idején csak azzal lehetett megmenteni, ha végtagjait amputálták. A családja – testvéreivel az élen – ezután mindent megtett, hogy Hannak ennek ellenére is teljes életet élhessen.

Amikor tini voltam, természetesen nekem is voltak súlyos önbizalomproblémáim, nehezen viseltem, hogy sokan megbámulnak, összesúgnak a hátam mögött"

– meséli a friss, róla készült dokumentumfilmben a fiatal lány.

Objektum doboz

Hannak aztán rájött arra, hogy egyéniségét a különféle, színes sminkek és frizurák segítségével tökéletesen kifejezheti, így órákat töltött azzal, hogy tökéletesítse tudományát. Ujjak nélkül a legnehezebb a kontúr-technikák elsajátítása volt, de Hannah ma már ebben is profi.

A különleges teremtés egyébként több, mint beauty-blogger: testpozitív aktivistaként sokaknak ad erőt, hogy úgy szeressék magukat, ahogy vannak. Úgy véli, semmiről sem kell lemondani, ami fontos számunkra, még ha fogyatékkal is élünk.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Címkék: #testpozitív
Ajánlott cikkek