Egyéb kategória

Ez a 4 csillagjegy fél a legjobban attól, hogy megsérül egy kapcsolatban

Éppen ezért nagyon nehezen nyílnak meg bárki előtt. Lassan engednek a bizalmukba ismeretleneket, de még az ismerősöknek is olykor meg kell küzdeniük azzal, hogy őszintén megvallják nekik az érzelmeiket, vagy megmutassák, hogy milyenek is ők valójában. Mutatjuk, ez a 4 csillagjegy fél a legjobban attól, hogy megsérül egy kapcsolatban.

vous - 2018.07.07.
Ez a 4 csillagjegy fél a legjobban attól, hogy megsérül egy kapcsolatban

Rák

Semmi sem késztet visszavonulóra a legjobban egy Rákot, mint az, ha veszélyben érzi magát. Annak ellenére, hogy egy igazán szeretetteljes és érzelmes csillagjegyről van szó, mégis nehezükre esik, hogy a valódi érzéseiket megmutassák másoknak. Bizonytalanok lehetnek önmagukban, emiatt pedig a féltékenység óhatatlanul is megjelenik a kapcsolataikban.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei messze földön híresek arról, hogy rendkívül kritikusak és szinte megszállottan törekszenek a tökéletességre. Éppen ezért nagyon sebezhetők, hiszen egy pici hiba, egy kisebb – szerintük – tökéletlenség vagy kibillenés miatt bármikor képesek összeomlani. Annyira félnek attól, hogy bármit is rosszul csinálnak, hogy minden olyan véleménytől vagy megjegyzéstől képesek magukba roskadni – akár ismerkedés vagy flörtölés közben is.

Nézzétek meg melyik a másik két csillagjegy!

szerelem párkapcsolat

Kéz a kézben? A legkisebb gesztus árulja el a legtöbbet a kapcsolatunkról

Ha valaha is voltunk szerelmesek, akkor pontosan tudjuk, hogy milyen fantasztikus érzés, amikor a kedvesünk hozzáér a kezünkhöz, illetve megfogja azt. Ez a kis „apróság” nagyon sokat is elárul a kapcsolatunkról.

Olvassátok el a cikket ITT!

Ajánlott cikkek