angyal

Amikor az angyalok üzennek nektek

Van, aki szívből hisz az égi üzenetekben, van, aki nevet az egészen, van, akit egyenesen feldühít a jelenség és hiszékenyként könyvel el mindenkit, aki bármilyen módon is jelét adja, hogy figyel az angyali jelekre.

Mindenki hite, vérmérséklete és tapasztalatai alapján mérlegelje hát a következő írást. Az angyalok jelenléte az életünkben a legtermészetesebb módon történik. Lehet kulturális kincsként, keresztény értékként elkönyvelni, de lehet ennél intenzívebben, élményszerűbben megélni a jelenséget és segítőként gondolni rájuk, közeledni feléjük vagy elfogadni a közeledésüket. Jó néhány és igen közkedvelt csoport is található a közösségi oldalakon, ahol napi szinten lehet – általános jellegű – mindenkinek szóló angyali üzeneteket olvasni. Aki nyitott erre, akár napi lelki táplálékként veheti magához a minden esetben MEGERŐSÍTŐ, POZITÍV üzeneteket. Más csak rápillant megszokásból, ha számára éppen aktuális, akkor „elveszi”, ha nem aktuális, továbblapoz. A lényeg, hogy ezek az üzenetek még így, ilyen formában is adnak egy kis töltést. Egy mosolyt előcsalnak, egy pillanatnyi jóérzést idéznek elő. Más esetben azonban, azoknál, akik számára ennél „komolyabb” az égi, angyali kapcsolat, azok tudatosan kérnek segítséget. Szerelem, pénzügyek, egészség a legfőbb területek és akár napi szinten is kommunikálnak angyalaikkal.

Van, amikor némán vagy kimondva a kéréseket, máskor vizuális módon: részletesen elképzelve azt, amit kérnek, amit várnak. Vagy lerajzolják, megfestik azt, amire szükségük van. Van, aki levelet ír, más imát mormol, megint más énekel az angyalokhoz. Hogy meghallgatják-e a földi emberek sóhajait az angyalok? Hogy segítenek-e valamilyen (bármilyen) módon? Írhatnánk azt, hogy nincs rá bizonyíték. De nem írhatjuk. Mert nincs bizonyíték arra sem, hogy NEM segítenek. Sőt, a megvalósult álmok, a beteljesült kívánságok arra mutatnak, hogy sikeres volt az égi közbenjárás. Megkaptuk a hőn áhított munkát, megvehettük a lakást, megérkezett a szerelem. Több lett a pénzük, meggyógyultunk, felépültünk, fejlődtünk, gyarapodtunk.

A cikk még folytatódik, ITT tudjátok tovább olvasni.

Forrás:
Pixabay