Egyéb kategória

Ezek a jelei, ha hiányzik a kapcsolatotokból az érzelmi intimitás

Amikor egy kapcsolatban az intimitásról beszélnek, sokan a testiségre gondolnak, pedig érzelmi intimitás is létezik, ráadásul legalább ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb, mint a fizikai. Az érzelmi intimitás hiányát sok minden jelezheti, például a kettőtök közötti bizalom vagy az empátia láthatja kárát. Ha nem vagytok biztosak benne, hogy hol tartotok, íme egy kis segytség: ezek a jelei, ha hiányzik a kapcsolatotokból az érzelmi intimitás.

vous - 2018.07.11.
Ezek a jelei, ha hiányzik a kapcsolatotokból az érzelmi intimitás

Érzitek a kettőtök közötti távolságot: nem tudjátok pontosan meghatározni, hogy mi az és miért, mégis tudjátok, hogy nem vagytok egy hullámhosszon.

Kerülitek, hogy az érzéseitekről beszéljetek: falat emeltetek magatok köré, és egyikőtük sem engedi a másiknak, hogy benézzen mögé.

intimitás

Forrás:
Unsplash

Az egyikőtök többet ad: nincs meg az egyensúly a kapcsolatotokban, az egyik fél jobban akarja, többet ad bele, illetve a másiknak.

Nem osztoztok az ételeteken: meglepő lehet, de állítólag ez is jelzi, hogy milyen érzelmi intimitás van kettőtök között. Mert akik őszintén szeretik egymást, azok szívesen megosztják egymással az ételeiket is.

Nem érintitek meg egymást: ha a hálószobában persze igen, de egyébként nincs közöttetek semmilyen fizikai kontaktus, az is az érzelmi intimitás hiányát jelzi.

Ajánlott cikkek