elköteleződés

Így viszonyulnak az egyes csillagjegyek az elköteleződéshez

Mások vagyunk, így az elköteleződésről is máshogy gondolkodunk. Nem mindenkinek olyan fontos, vagy nem mindenki akarja azonnal szorosabbra fűzni a viszonyt. Most megmutatjuk a különböző csillagjegyek hogyan viszonyulnak ehhez a kérdéshez:

Kos


A Kosok nehezen adják fel a szabadságukat, de ha megtalálják az igazit, kitartanak mellette, hűségükhöz nem férhet kétség. Fontos azonban számukra, hogy a kapcsolat időről időre meg tudjon újulni, és ne legyen úrrá rajta a monotonitás.

Bika


A Bikák őszinte, intim kapcsolatra vágynak. Lojálisak és elkötelezettek, és ugyanezt várják el a párjuktól is. Akkor kezdenek el kifelé kacsintgatni, ha úgy érzik, mindezt nem kapják meg.

Ikrek


Az Ikrek jegyűek szeretik nyitva tartani a lehetőségeiket, és hajlamosak rá, hogy meneküljenek az intimitás elől. A viták hatására gyakran még inkább bezárkóznak, így nem kevés idő és türelem szükséges hozzá, hogy összecsiszolódjunk velük.

Rák


A Rákok minden kapcsolatukat nagyon komolyan veszik, és különös figyelmet fordítanak arra, hogy kedvében járjanak a másiknak. Ódzkodnak a futó kalandoktól, szeretnek biztos alapra építkezni, és inkább hosszú távra terveznek.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
Unsplash