Egyéb kategória

Selena Gomezt hidegen hagyja Justin Bieber és Hailey Baldwin eljegyzése

Bármilyen hihetetlen is, úgy tűnik Selena Gomez boldog Justin Biber nélkül. Az egykori álompár újra egymásra találásának esélye napról napra csekélyebb, figyelembe véve Justin és Hailey Baldwin friss eljegyzésének tényét…

vous - 2018.07.12.
Selena Gomezt hidegen hagyja Justin Bieber és Hailey Baldwin eljegyzése

Mondhatni az egész világ Justin és Hailey eljegyzéséről beszél, Selena azonban mélyen hallgat a történtektől, bár valószínűleg mindenki az ő véleményére lenne kíváncsi. Kapcsolatuk Justinnal annó sok megpróbáltatáson ment keresztül, összejöveteleteik és szakításaik számát pedig már mi magunk sem tudtuk követni vagy számon tartani. Selena azóta bevallotta, hogy mentális problémákkal is küzd és lupusz betegsége is merőben megnehezíti életét. 

Objektum doboz

A nemrégiben megtörtént lánykérés azonban valószínűleg végleg elkaszálta a “Jelenea” jelenséget, az emberek pedig ennyi év se veled, se nélküled játszmázás után joggal kíváncsiak, hogy is viseli Gomez a történteket. A PR-ja szerint jól:

Nem érdekli. Minden jót kíván Justinnal, de már túl van rajta. Nem valóak egymáshoz, és a legutóbbi szakításuk alkalmával végleg lezárta.

Az énekesnő jelenleg barátai körében tölti pihenését New Yorkban, látszólag kiegyensúlyozottan és boldogan.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek