Egyéb kategória

Szájvizet a hónaljba? Igen!

A szájvíz antibakteriális összetevőket tartalmaz, megöli a baktériumokat. Ezért a hatásért használhatjuk hónaljban is, így fertőtleníthetjük azt.

vous - 2018.07.12.
Szájvizet a hónaljba? Igen!

Ki gondolná, hogy a szájvíz mi mindenre jó azon kívül, amire alkották! Pedig antibakteriális hatása miatt nem csak a száj öblögetésére használhatjuk. Ha például a lábunkat áztatjuk szájvizes vízbe rendszeresen, megszabadulhatunk a gombás fertőzéstől. Ugyanezt megtehetjük a kezünkkel is, ha éppen nincs kéznél fertőtlenítő.

De dörzsölhetjük a hónaljunkba is, így fertőtleníthetjük azt az izzadás okozta problémáktól. Ráadásul ha szájvizes vattával bedörzsöltük a hónaljunkat, az izzadás is később fog jelentkezni. Próbáljuk ki bátran!

A szájvízről a tudnivalókat olvassátok el ITT!
 

Forrás:
Unsplash
kérdőjel

Mindent tudtok a hónalj megfelelő ápolásáról? Most kiderül!

A hajápolás témakörét a legtöbb nő kívülről fújja: tudjuk, hogyan ápoljuk, hogy szép, dús, fényes, egészséges hajkoronánk legyen. Tudjuk, mikor, hogyan és mivel mossuk. Tudjuk, milyen gyakran, milyen balzsammal ápoljuk és tudjuk, hogyan, milyen hőfokon, mivel szárítsuk, ha jót akarunk a tincseinknek. De mi a helyzet a hónaljunkkal? Ti mindent tudtok a hónaljápolásról? Ha nem, itt az ideje – ez ugyanis legalább annyira fontos, mint a hajunk, a bőrünk, vagy a körmünk egészsége! 

Olvassátok el a cikket ITT!

Ajánlott cikkek