Egyéb kategória

Takarítás helyett: tippek, hogyan tartsátok tisztán a lakásotokat

A porszívózás és a portörlés sokszor csak a szükséges rossz, hiszen lássuk be, a takarítás nem feltétlenül a legizgalmasabb dolog a világon. Néhány tipp segítségével megkönnyíthetjük a saját dolgunkat, ha odafigyelünk, ritkábban kell sepregetni a saját házunk táján.

vous - 2018.07.13.
Takarítás helyett: tippek, hogyan tartsátok tisztán a lakásotokat

1. Rendezzük be praktikusan!

Például legyen olyan a padló, amin kevésbé látszódik a por, ha mondjuk két hete nem volt időnk előhúzni a szekrényből a porszívónkat. Vagy úgy rendezzük be, hogy kevés dolgot kelljen megmozdítani a felmosáshoz, érjünk el minden poros helyet kényelmesen.

2. Pakoljunk le!

Az előszobában alakítsunk ki egy olyan helyet, ahol mindenki leteheti a cipőjét, a kabátjait, táskáit, kulcsait. Így kevesebb koszt viszünk be a lakásba.

3. Egy kis odafigyelés mindennap

Amikor hazaértünk, vagy mielőtt bevonulunk a fürdőszobába megkezdeni a készülődést a lefekvéshez, takarítsunk egy keveset. Tegyük el a ruhákat, mosogassunk el, esetleg sepregessünk fel a konyhában. Így eltolhatjuk néhány nappal a nagytakarítást.

Olvassátok el a többi tippet is.

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.