Egyéb kategória

Hogyan viseljétek stílusosan a fehér farmert?

A fehér nadrág nyáron igazi alapdarab, hiszen nagyon jól variálható, miközben nem melegít úgy, mint fekete színű társa. Ha a munkánk jellege miatt nem viselhetünk rövid ruhát vagy sortot, egy fehér farmer remek alternatívát jelenthet az elegáns, mégis „hőség-kompatibilis” öltözetre. De hogyan viseljük ezt a stílusos darabot?

vous - 2018.07.17.
Hogyan viseljétek stílusosan a fehér farmert?

Sokan azért nem hordanak fehér farmert, mert félnek, hogy előnytelenül áll nekik – nos, jó hírünk van: mindenkinek jól áll, csupán arra kell odafigyelni, hogy a számunkra megfelelő fazont válasszuk, és ügyesen párosítsuk hozzá a többi ruhadarabot. A szűk szárú változatok mellett találhatunk laza, fiús, úgynevezett „boyfriend” stílusú farmereket, lefelé bővülő fazonokat, és a most nagyon divatos 7/8-os, azaz bokánál levágott darabokat is.

Mindegyiket hordhatjuk sportcipővel, saruval és magas sarkúval, az alkatunkat azonban mindig érdemes szem előtt tartani – a bővebb szárú fazonokat például magas sarkúval érdemes hordanunk, ha alacsonyabbak vagyunk, ellenkező esetben ugyanis optikailag rövidebbnek tűnhetnek a lábaink.

Feketén-fehéren

A fekete-fehér szettek nagyon elegánsak, de ha csavarnánk egy kicsit a klasszikus sötét alsó–világos felső párosításon, fordítsuk meg a dolgot! Egy fekete ing vagy ujjatlan felső és egy fekete balerina remekül mutat a fehér farmerrel – arra figyeljünk csupán, hogy ez a viseletet azok számára előnyös, akik a felsőtestüket szeretnék optikailag karcsúsítani. Ha pedig igazán csinos és nőies szettre vágyunk, válasszunk hosszított inget és magas sarkú szandált!

Objektum doboz

Objektum doboz

Talpig fehérben

Az „all black”, avagy a talpig fekete szettek nyári megfelelője a hófehér öltözet, amikor a mind nadrágban, mind felsőrészben a fehér valamelyik árnyalatát választjuk. Ezzel az összeállítással azonban érdemes vigyázni, mert optikailag erősít, de „csalhatunk” picit, ha szűk fazonú nadrághoz bővebb inget választunk, a derékrésznél egy övvel összefogva. Arra is figyeljünk, hogy a fehér ugyanazon árnyalatát válasszuk minden ruhadarabnál.

A cikk folytatását nézzétek meg itt!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek