Egyéb kategória

Naomi Campbell istennőként tarolt a kifutón!

Fantasztikus shownak lehettek tanúi az emberek a Dolce & Gabbana legutóbbi divatbemutatóján. Az eseményen legendás modellek és további nagy nevek vonultak fel gyönyörű nagy estélyikben, többet között a 48 éves Naomi Campbell is!

vous - 2018.07.17.
Naomi Campbell istennőként tarolt a kifutón!

Minden szempontból parádésra sikeredett a a D&G divatbemutatója, amelynek kollekcióját a királyok és az arisztokraták ruhatára ihlette. Ha nem lett volna elég a sok gyönyörű, meseszerű és csillogó ruhaköltemény, akkor még ehhez hozzájött az, hogy kik voltak azok, akik ezek a ruhákat bemutatták. Kétségtelenül a 48 éves Naomi Campbell lopta el a show-t, ismert és legendás mozgásával, méltóságteljes bevonulásával. Tündöklésére mindenki felfigyelt, és annyi biztos, arisztokratikus kisugárzásával tovább emelte az este fényűző hangulatát. 

Objektum doboz

Külön érdekesség, hogy az eseményen Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer is végigvonult a kifutón, a végén pedig még el is sírta magát a meghatódottságtól, amiért ilyen híres és profi modellekkel dolgozhatott együtt, ráadásul egy egy ilyen impozáns kifutón.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek