Egyéb kategória

Sztárok a 90-es évekből, akik szépen és méltósággal öregednek

A sztárok között akadnak nők bőven, akik nagyon nehezen viselik az öregedést, és foggal-körömmel harcolnak ellene, de mi inkább azokat a színésznőket mutatjuk most meg, akik természetesek, szépek, ki vannak békülve a korukkal, pedig hol vannak már azok a kilencvenes évek...!

vous - 2018.07.17.
Sztárok a 90-es évekből, akik szépen és méltósággal öregednek

Julia Roberts

A People magazin ebben az évben már ötödik alkalommal választotta a világ legszebb nőjének, úgyhogy a színésznő nagyon tud valamit, pedig idén októberben lesz kereken ötvenéves. A kilencvenes évek igazi nagy sztárja volt, ikonikus mosolyából viszont azóta sem vesztett. Nem látszik nyoma jelentős plasztikai sebészeti beavatkozásoknak, Julia saját bevallása szerint a genetikának és az őt körülvevő pozitív energiájú családtagjainak köszönheti szépségét. A színésznő nem törekszik arra, hogy tökéletes legyen, nem edz megszállottan, számtalanszor kapták már lencsevégre szőrös hónaljjal, átlagemberként, fáradtan, és nemrég smink nélküli fotóval ünnepelte a természetességet és önmaga elfogadását, ráncok ide vagy oda.

Objektum doboz

Jennifer Aniston

Mintha ezer éve forgatták volna a Jóbarátok című sorozatot, Rachel megformálója is 48 éves már. Ennek ellenére bármelyik filmben eljátssza a csábító, kívánatos nőt, hiszen az életben is az. Nevetésével, kiegyensúlyozottságával korát is jól viseli – azt már kevésbé, hogy egy kiadósabb ebéd után mindenki terhesnek hiszi. A Vogue-nak mesélt a szépségről és az öregedésről, kiemelte, hogy a lelki egyensúly, önmagunk szeretete legalább annyira fontos, mint az, hogy megtaláljuk a bőrünkhöz illő kozmetikumokat. Jennifer szerint azt kell szeretnünk, ami adatott nekünk, és abból kihozni a legjobbat, törődni vele, gondoskodni róla. A színésznő egyébként ma már csak jót nevet a ’80-as, ’90-es évekbeli frizuráin és kísérletezésein, azt meséli, ezeken a kemény leckéken át tanulta meg, hogy attól, hogy valami éppen divatos, még nem biztos, hogy jól is áll.

Objektum doboz

Folytassátok tovább a cikket!

Ajánlott cikkek