Egyéb kategória

Ennek az 5 csillagjegynek rendkívül nagy elvárásaik lehetnek

Lehet, hogy azt gondoljuk, nekünk teljesen szokványos és hétköznapi elvárásaink vannak, mígnem egy nap kiderül, hogy valójában sokkal magasabbra tesszük olykor (mindig?) a lécet, hogy azt talán még mi sem gondoljuk komolyan. Ez főleg akkor lehet jellemző ránk, ha a születésünk pillanatában a csillagok állása miatt a tulajdonság is meghatározhatja a személyiségünket. Mert ennek az 5 csillagjegynek rendkívül nagy elvárásaik lehetnek.

vous - 2018.07.18.
Ennek az 5 csillagjegynek rendkívül nagy elvárásaik lehetnek

Persze arra nincs szabály, hogy mekkora elvárások a „normálisak” és hogy mik azok, amik ezen a „normális” szinten felül lehetnek, mégsi valahogy lehet azt érezni, ha valakinek olyan igényei, elképzelései vannak, amik a többség számára már túlzásnak tűnhetnek, extra elvárásnak. Ez természetesen nem feltétlenül negatív jellemző, sőt: talán ez az 5 csillagjegy az, aki ha ragaszkodik a nagy elvárásaihoz és tesz is azért, hogy azok megvalósuljanak, és végül elérik a céljaikat, akkor nagy dolgokat visznek véghez. De nem szabad nekik sem elfelejteniük, hogy olykor fontos és/vagy muszáj kompromisszumokat hozni a boldogságunk érdekében.

Szűz

Talán senkinek nincsenek olyan magas elvárásaik, mint a Szűz jegy szülötteinek. A tökéletesre törekszenek az élet szinte minden területén, és körülbelül ezt is várják el másoktól. Éppen ezért talán velük esik meg a leggyakrabban, hogy a végén csalódnak az emberekben vagy a velük történő eseményekben.

Ikrek

Bár az Ikrek jegy szülötteinek nagy elvárásaik vannak, mindig van ezeknek olyan részük, vagy ezek között olyan elvárás, amiről hajlandóak lemondani. Mivel jellemzően cinikusak, ezért inkább azon lepődnek meg, ha valami úgy sikerül, ahogy azt ők szerették volna, mintsem azon, ha valami nem teljesül.

Nézzétek meg melyek azok a csillagjegyek akiknek még szintén magas elvárásaik vannak.

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek