Egyéb kategória

Mennyit lehet keresni a királyi családnál?

Látják, hogyan él a királynő, testközelből ismerik a családtagokat, és közben még pénzt is keresnek. Bizonyára sokaknak van álomállásuk a Buckingham-palotában.

vous - 2018.07.18.
Mennyit lehet keresni a királyi családnál?

Az angol királyi család több, mint 1000 embert foglalkoztat a Buckingham-palotában, a Windsori kastélyban, és a Szent Jakab palotában. Az alkalmazottak között találunk például közösségi média menedzsert és dekoratőrt, de a legjobban kereső munkatárs a királynő személyes bevételeit kezelő királyi kincstárnok, Sir Alan Reid, aki 2012-ben például körülbelül 65,5 millió forintnak megfelelő összeget, vagyis havonta nagyjából 5.5 millió forintot tehetett zsebre.

Objektum doboz

Reid kezeli a háztartás magánkiadásokkal kapcsolatos pénzügyeit. A királyi családot sok kritika éri azzal kapcsolatban, hogy hogyan költik el az államháztartás bevételeit, különösen, amikor a dizájnerruhákról van szó. Sok kritika éri őket amiatt is, hogy olykor nagy különbség van a hasonló munkakörben dolgozók fizetése között. Aki úgy érzi, hogy meg tudna barátkozni ezzel, és szeretné testközelből látni a királyi családot, mindig talál nyitott pozíciót.
 

Ajánlott cikkek