„Száz simogatás oda, egy vissza nekem” – Ne rúgjatok öngólt a párkapcsolatotokban!

Ezek jelezhetik, hogy nem passzoltok egymáshoz

Az első randevúk és a megismerkedés időszaka alatt sok minden kiderül a partnerünkről, meglátjuk a másik pozitív és negatív tulajdonságait. Végül együtt maradunk, később azonban úgy érezzük, valami mégsem stimmel. Mi lehet az oka? Mutatunk néhány jelet, amik arra utalhatnak, hogy mégsem passzolunk egymáshoz.

Az ellentétek vonzzák egymást – szokták mondani, de vajon valóban így van, vagy a hasonló tulajdonságok miatt passzolnak egymáshoz az emberek, a különbségek pedig érdekesebbé teszik a kapcsolatukat? Előfordul, hogy két ember, bár egy párt alkot, valahogy mégsem jönnek ki egymással, úgy érzik, nem egymáshoz valók. Ezt akár kisebb-nagyobb jelek is megmutathatják, amelyeket érdemes lehet figyelembe venni és a segítségükkel végiggondolni, hogy folytassuk-e a kapcsolatot, illetve változtassunk-e valamin a kapcsolaton belül, vagy sem.

Kompromisszumok nélkül

Ha nehezünkre esik, vagy egyáltalán nem vagyunk hajlandóak kompromisszumokra, illetve ha a másik fél részéről nem mutatkozik ilyesmi, ez már az egyik jele lehet annak, hogy mégsem illünk össze.

Nem érdeklődünk a másik hobbija iránt

Annyira, hogy eszünk ágában sincs beszélgetni róla, vagy megnézni, amint a párunk éppen azt csinálja, főleg, hogy ki is próbáljuk.

Olvassátok tovább a cikket ITT!

párkapcsolat szerelem
Forrás:
Unsplash