Egyéb kategória

Ezek jelezhetik, hogy nem passzoltok egymáshoz

Az első randevúk és a megismerkedés időszaka alatt sok minden kiderül a partnerünkről, meglátjuk a másik pozitív és negatív tulajdonságait. Végül együtt maradunk, később azonban úgy érezzük, valami mégsem stimmel. Mi lehet az oka? Mutatunk néhány jelet, amik arra utalhatnak, hogy mégsem passzolunk egymáshoz.

vous - 2021.05.12.
Ezek jelezhetik, hogy nem passzoltok egymáshoz

Az ellentétek vonzzák egymást – szokták mondani, de vajon valóban így van, vagy a hasonló tulajdonságok miatt passzolnak egymáshoz az emberek, a különbségek pedig érdekesebbé teszik a kapcsolatukat? Előfordul, hogy két ember, bár egy párt alkot, valahogy mégsem jönnek ki egymással, úgy érzik, nem egymáshoz valók. Ezt akár kisebb-nagyobb jelek is megmutathatják, amelyeket érdemes lehet figyelembe venni és a segítségükkel végiggondolni, hogy folytassuk-e a kapcsolatot, illetve változtassunk-e valamin a kapcsolaton belül, vagy sem.

Kompromisszumok nélkül

Ha nehezünkre esik, vagy egyáltalán nem vagyunk hajlandóak kompromisszumokra, illetve ha a másik fél részéről nem mutatkozik ilyesmi, ez már az egyik jele lehet annak, hogy mégsem illünk össze.

Nem érdeklődünk a másik hobbija iránt

Annyira, hogy eszünk ágában sincs beszélgetni róla, vagy megnézni, amint a párunk éppen azt csinálja, főleg, hogy ki is próbáljuk.

Olvassátok tovább a cikket ITT!

párkapcsolat szerelem

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek