Egyéb kategória

A hírnév súlya – Híres zenészek, akik önként hagytak itt minket

A következő zenészek önként hagytak fel életükkel, nézzétek meg az összeállításunkat:
 

vous - 2018.07.21.
A hírnév súlya – Híres zenészek, akik önként hagytak itt minket

Hetedik osztályos általános iskolás voltam, amikor a Linkin Park In the end című dala meghódította a slágerlistákat. Emlékszem, majdnem minden második szünetben leadták a sulirádióban, és az egyik osztálytársnőm kívülről énekelte végig minden alkalommal. Valószínűleg az Y generáció tagjait rázta meg leginkább a hír, hogy tegnap az együttes 41 éves énekese, Chester Bennington véget vetett életének.

Objektum doboz

Tavaly – és sajnos utoljára – lépett fel Magyarországon az együttes a VOLT Fesztivál keretében Sopronban. Rengeteg ismerősöm várta már hónapok óta az eseményt, és a koncert után el is árasztották a „hidegrázós” élménybeszámolók a Facebook üzenőfalamat. Tegnap ugyanezek az ismerőseim R.I.P. kezdetű posztokat tettek ki.

Chester Bennington a Los Angeles megyei otthonában akasztotta fel magát – írja az MTI a tmz.com értesüléseire hivatkozva. Az énekes évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött, és korábban elmondta, hogy már foglalkozott az öngyilkosság gondolatával, mivel gyermekként egy idősebb férfi szexuálisan bántalmazta.

A hírnév elviselhetetlen súlya

Az átlagemberek számára szinte felfoghatatlan, mivel jár híresnek, sztárnak lenni. A magánélet megszűnik, minden tettükről tud a világ, és ha csak egyszer hibáznak, az megpecsételheti a karrierjüket, de akár az egész életüket is. Sokan a hatalmas nyomás elől a bódulat világába menekülnek, alkohol- vagy drogfüggővé válnak – és van, hogy már nem látnak más megoldást, mint kilépni az életből.

A cikk folytatását itt tudjátok megnézni.

Ajánlott cikkek