nyar

Nyári trükkök nemcsak strandra

Nézzétek meg milyen egyszerű és ötletes kis praktikákra van csak szükség, hogy még kreatívabb teljen a kerti partikon töltött idő.

Arról már korábban is olvashattatok nálunk, hogy hogyan védjétek meg értékeiteket a strandon. Most láthatjátok például, hogy mi mindenre jó egy üres naptejes flakon, vagy egy visszazárható műanyag zacsi.

Aloeverás jégkocka

Próbáltátok már leégésre az aloeverás jégkockát? Hát most itt az ideje! Nem is kell más hozzá csak egy jégkockatartó, amibe aloevarát vagy aloeverás zselét töltötök és ha megfagyott, kész is a hűsítő jeges krém a napégette bőrre.

Újrafelhasználás

Az üres műanyagpalackokat újrafelhasználhatjátok strandtáskaként, kerti locsolóként, és arra is, hogy a ventillátorotok még hűvösebb levegőt fújjon rátok.

Jeges lufik

A nyári partik színes kellékei lehetnek az italokat hűsítő jeges lufik. Ehhez nem kell más, mint hogy a lufikba vizet töltsetek, tegyétek őket a mélyhűtőbe. Miután megfagytak, egy nagy tálba közéjük helyezhetitek a grillparti frissítőit.

Színes buborékok

Két zsinórral összekötött evőpálcika, és négy bögre vízben feloldott egy bögrényi mosogatószer és egy bögrényi glicerin segítségével, csodás óriásbuborékokkal kápráztathatjátok el barátaitokat.

Objektum doboz