Egyéb kategória

Dolgok, amiket az igazán boldog emberek rendszeresen csinálnak

Az élet nem mindig móka és kacagás, mégis vannak olyan emberek, akiken látszik, hogy bármi is történjék velük, boldogok. Kisebb-nagyobb titkok tudói ők, amik segítenek nekik átvészelni a nehezebb napokat és könnyed mosolyt csalnak mindig az arcukra.

vous - 2018.07.22.
Dolgok, amiket az igazán boldog emberek rendszeresen csinálnak

Mindenből tanulnak

Ha valami rossz dolog történik velük, vagy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan tervezték, ahogyan szeretnék, amiatt nem bosszankodnak (vagy csak rövid ideig), és inkább tanulnak belőle, hogy a következő alkalommal már okosabbak legyenek.

Tudják, mi az, hogy offline

Vagyis képesek kikapcsolni a telefonjaikat, nem lógnak folyton a közösségi oldalakon, nem posztolnak, nem lájkolnak, nem kommentelnek a nap huszonnégy órájában.

Nem bosszankodnak a kis dolgokon

Kávéfolt, olajos nadrágszár, hosszú sor a postán – bosszantják őket, de pillanatok alatt el is engedik ezt a negatív érzést. Ilyesmik bárkivel, bármikor előfordulhatnak, ha már megtörtént, nincs mit tenni ellene. Akkor meg minek bosszankodni?

Világot látnak

Ha nem is utazzák be keresztül-kasul az egész Földet, sok barátjuk van mindenfelé a világban, akikkel tartják a kapcsolatot, beszélgetnek, az ő szemszögükből is megismerik a körülöttük lévő eseményeket. Más látásmódokat ismernek meg.

Kimondják: köszönöm

Nem fukarkodnak a köszönetnyilvánítással, ha valamit kapnak, azért hálásak. A legkisebb dolognak is örülnek, legyen az öt perc pihenő, egy bátorító mosoly vagy az utolsó darab a kedvenc sajtjukból.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek