Egyéb kategória

Mi az a sebhely Kylie Jenner lábán?

Kylie Jenner sosem volt szégyenlős, ha a testéről volt szó, mindezt számos szexi fotó és instagram poszt bizonyítja, és legutóbb, a GQ magazin címlapján is meglehetősen lenge öltözékben virított barátja, Travis Scott ölében.

vous - 2018.07.23.
Mi az a sebhely Kylie Jenner lábán?

Annak ellenére, hogy Kylie-t gyakran látni kevés ruhában, a rajongók mindig meglepődnek azon, hogy egy jól látható sebhely van a lábán, a bal térde fölött. A szépséghibát – vagy épp szexepilt, ha tetszik – büszkén vállalja, és sosem akarta kiphotoshoppolni. De vajon miféle baleset érte?

Objektum doboz

A történetről még korábban mesélt: – Körülbelül öt éves lehettem, amikor a nővérem, Kendall Jenner és én bújócskáztunk. Én egy magas kapu mögé bújtam, és miután a testvérem nem talált meg, fel kellett másznom egy éles rúdon, ami a kapuból állt ki. Megcsúsztam, és a rúd beleállt a lábamba. Próbáltam hátrálni, hogy kihúzzam belőle magam, de végigsértette a lábam – mesélte a Celebuzznak még 2011-ben. Azt is elmondta, hogy a sebhely sokkal nagyobb volt, de szerencsére, ahogy ő maga nőtt, a sebhely zsugorodni kezdett. Kylie-t, úgy tűnik, nem zavarja a kalandos gyerekkor nyoma, Instagramján azt is írja, még szereti is a sebhelyet.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek