Egyéb kategória

5 dolog, amit a királyi család gyerkőcei szívesen csinálnak

Vajon mivel töltik az időt a brit királyi család legifjabb sarjai, a kis György és Sarolta? Az életük már most is tele programokkal.

vous - 2018.07.24.
5 dolog, amit a királyi család gyerkőcei szívesen csinálnak

1.    Oviba és suliba járnak.

Sarolta a Willcocks Óvoda ifjú növendéke, ahol már ismerkedik az írással, de énekelni és szavalni is tanul. A délután itt a játéké, természetjárásé, kézműves foglalkozásoké. Györg herceg, a trónörökös már iskolás, a Thomas’s Iskola kisdiákja. Kémiai labor, könyvtár, balett-terem és kézműves workshop foglalja le itt a kicsiket, és György már tanul franciául, spanyolul.

2.    Lovagolnak, méghozzá profi szinten.

Fontos, hogy a királyi család tagjai profin lovagoljanak, nem igazán úszhatják meg a dolgot, hiszen ez amolyan igazi úri elfoglaltság. A gyerekek szerencsére imádják a lovakat, a természetet, György már el is kezdte az ügetést egy Shetland nevű pónin, akit keresztanyja, Zara Tindall ajándékozott neki.

Objektum doboz

3.    Kirándulnak, a természetben játszanak.

A sok elfoglaltság mellett elengedhetetlen, hogy a gyerekek elegendő időt töltsenek a szabadban, és egyszerűen csak játsszanak, mint más normális gyerekek. A kis György kimondottan érdeklődik a mezőgazdasági munkák iránt, a traktor a kedvence.

4.    A kultúrával ismerkednek.

Múzeum, filmtörténet, színház – persze a koruknak megfelelő módon, de már profi szakember segítségével. Nincs mese, az uralkodói sarjaknak műveltnek kell lenniük.

Objektum doboz

5.    A kertészkedés is királyi hobbi.

Állítólag maga Erzsébet királynő is imádja a kertet, a szép virágokat, csak ideje nem igazán engedi, hogy kertészkedjen bokros – haha – teendői mellett. A kis György és Sarolta, és hamarosan Lajos öccsük is hetente több órát tölt kertészkedéssel, a friss levegőn.

Azért annyi nem is rossz királyi utódnak lenni, igaz?

Ajánlott cikkek