Egyéb kategória

3 szuper szépségtipp, amit muszáj kipróbálni!

A sminkelés egy külön szakma, azonban mi magunk is elsajátíthatunk néhány trükköt, amivel feldobhatjuk a külsőnket! Ezekből válogattunk össze most egy kis csokorral.

vous - 2018.07.25.
3 szuper szépségtipp, amit muszáj kipróbálni!

Sorrend

Egyáltalán nem mindegy, hogy a sminkünket a szemünkkel, vagy az arcunkkal kezdjük. Akik most arra tennék a voksukat, hogy a szemünkkel kell kezdeni a sminket, azoknak van egy rossz hírünk: súlyos sminkbaki! Ha ugyanis az alapozó és púder előtt kerül fel szemünkre a festék, és korrigálásra van szükség, sokkal nehezebb dolgunk lesz!

Forrás:
unsplash.com

Dúsabb ajkak

Bár nem akar mindenki Kylie Jenner-féle ajkakat magának, a természetesen szép “nagyobbítás” szinte mindenkinek jól áll. Ehhez pedig nem kell a plasztikai sebészhez rohannunk, hiszen csupán egy highlighterre van szükségünk! Tegyünk belőle egy keveset a felső ajak fölé, valamint a felső és alsó ajak közepáre, és garantáltan minden tekintet a csábos ajkainkra fog szegeződni!

Fixáló spray

Ha szeretnénk, hogy reggeli sminkünk egésznap kitartson, tökéletes megoldás a fixáló spray, amely nem csak tartóssá teszi a kinézetünket, de ápolja, sőt, táplálja is arcbőrünket egy megerőltető nap során. 

Ajánlott cikkek