róka

Ezekkel az állatokkal vagyunk rokon lelkek a horoszkópunk szerint

Akik érdeklődnek az asztrológia iránt, azok bizonyára szívesen olvasnak újabb és újabb érdekességeket a saját csillagjegyükkel kapcsolatban – és esetleg az ismerőseik jegyeiről is szívesen informálódnak. Ezzel kicsit közelebb kerülhetünk a saját személyiségünk megismeréséhez. Minden csillagjegyhez tartozik egy szimbólum, és ugyanígy minden jegy képvisel egy állatot, amelynek a jellemzői, a szelleme ugyancsak sokat elárulhat a jegy képviselőjének személyiségéről. Íme, ezeknek az állatoknak a szelleméből táplálkozhatnak a csillagjegyeink.

Kos: gazella

A Kosok legismertebb, legjellemzőbb tulajdonságai, hogy magabiztosak, bátrak és úttörő személyiségűek. Nem szeretik az idejüket vesztegetni, gyorsan elvégzik a feladataikat, és általában sikeresen elérik a céljaikat. A gazella azért lehet az ő állatuk, mert hasonlóan a Kosokhoz a gazellák is gyorsak, mozgékonyak, és bátran szembenéznek az ellenfeleikkel.

Bika: elefánt

A Bikák kitartóak, makacsok, erőteljesek. Alapvetően békeszeretők, bár olykor erőszakosnak tűnhetnek, mert mindent megtesznek azért, hogy elérjék a céljaikat. Makacsságuk mellett a hűségük, az eltökéltségük említésre méltó, főleg a tulajdonukkal kapcsolatban. E jellemzők miatt is illik hozzájuk a bölcs és intelligens elefánt, akik fenségesek, és a hagyományaikat átadják egymásnak, generációról generációra. Védik a területüket, de ha valaki elnyeri a bizalmukat, azt szívesen látják.

Ikrek: róka

A kommunikáció, az információcsere, az interakció a legfőbb jellemzőjük az Ikrek jegy szülötteinek, emellett gyorsak, jól alkalmazkodnak és szellemesek. Közhelyesen a kétféle személyiség is jellemző rájuk, mivel sokszor nem lehet megállapítani, hogy éppen mit képviselnek. Jó értelemben ravaszak, ahogyan a róka is: okosak, kíváncsiak, energikusak. Bár hajlamosak az „eltévelyedésre”, a nap végén mindig hazatalálnak.

Rák: nyúl

Nem szeretik a konfliktusokat a Rákok, többek között ezért is lehet lelki társuk a nyúl. Bár tekintetük nem téveszti el a célt vagy az ellenfelet, a mozgásuk, a viselkedésük jellemzően inkább kitérő. Érzékenyek, hajlamosak elrejteni azt, amit gondolnak. A békét szeretik, ápolják a családi kötelékeket és hagyományokat, védelmezik a szeretteiket. Ha veszélyt éreznek, a nyulak is rögtön eliszkolnak – nem egyenesen előre, cikcakkban menekülnek. Elbújnak, nem néznek szembe a veszéllyel.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

bagoly
Forrás:
Pixabay