Egyéb kategória

Beyoncé exkluzív fotókat osztott meg nyaralásáról

Az énekesnő ritkán oszt meg fotókat kicsi gyerekeiről, de most ezt tette. A weboldalára tette ki a képet, melyen 13 hónapos ikreit, Rumit és Sirt tartja az ölében európai turné-nyaralásuk újabb állomásán.

vous - 2018.07.27.
Beyoncé exkluzív fotókat osztott meg nyaralásáról

Beyoncéról legutóbb annak kapcsán írtunk, hogy férjével vitatható klipet forgattak a Louvre-ban új albumuk megjelenésének alkalmából. A pár éppen Európában turnézik, és ha már itt vannak, a munkát nyaralással egészítik ki, mi pedig kicsit bepillanthatunk családi életük kulisszái mögé.
 Az énekesnő ritkán oszt meg fotókat kicsi gyerekeiről, de most ezt tette. A weboldalára tette ki a képet, melyen, 13 hónapos ikreit, Rumit és Sirt tartja az ölében európai turné-nyaralásuk újabb állomásán.

Objektum doboz

A fotón Beyoncé lefelé néz és mosolyog, kislánya, Rumi követi a tekintetét és kuncog, míg kisfia, Sir komolyabbnak tűnik, ahogy elmerül gondolataiban.
Nem ez az egyetlen családi fotó, melyet nyilvánosság elé tártak: a másodikon férje, JAY-Z fogja Rumi kezét, a harmadikon pedig Beyoncé és 6 éves kislánya, Blue Ivy látható hasonló, rózsaszín ruhában.

Nem ez az első fotó ugyannakkor a gyerekekről. Korábban Beyoncé édesanyja, Tina Knowles Lawson osztott meg fotót a családról.

Objektum doboz

Az ikrek születése után három hónappal pedig Beyoncé jelentkezett ikonikus képpel, melyen mediterrán Madonnaként tartja gyermekeit.

Objektum doboz

 

Ajánlott cikkek