Egyéb kategória

5 tipp, amitől a ruháid nem néznek ki túl olcsónak

A stílus nem pénz kérdése. A stílusos megjelenéshez azonban érdemes betartani néhány szabályt azért, hogy az összhatás ne tűnjön túl olcsónak.

vous - 2018.07.31.
5 tipp, amitől a ruháid nem néznek ki túl olcsónak

1. Ápolás, ápolás, ápolás

Ahhoz, hogy az anyagok kevésbé fakuljanak, bolyhosodjanak, göbösödjenek, oda kell figyelnetek az ápolásukra. Ne várjátok, hogy egy műselyem felső évekig szép maradjon, ha a szegecses farmerrel mossátok együtt mosógépben.

2. A bélésre és fehérneműre figyeljetek 

A világos színű nyári ruháknál, szoknyáknál jellemző, hogy egy pillanat alatt átlátszóvá válnak ellenfényben. Elegáns, ha a fehérneműtök nem látszódik, viseljetek mindig testszínű, lézervágott vagy varrás nélküli alsóneműt. Az is megoldás, ha varrónővel extrapuha és nagyon vékony bélést varratok a ruhába vagy a szoknyába.

Forrás:
style.com

3. Elszakadt? Leszakadt? Varrd meg!

Egy leszakadt vagy leszakadás előtt álló gomb, egy rosszul működő cipzár, egy csúnya folt vagy a szál felfutása egy pillanat alatt olcsóvá teszi a ruhát. Mindig mindent javíttassatok vagy javítsatok meg.

4. Az anyagösszetétel is fontos

Bár arra már nagyon figyelünk mit eszünk, mi van a kozmetikumunkban, arra kevésbé gondolunk, milyen alapanyagból készülnek a ruháink. A 100% műszálas anyagok sokkal inkább hatnak olcsónak, mint a természetes vagy kevertszálas alapanyagok.

5. Díszítésekkel óvatosan

Lehet, hogy jól néz ki a kigyöngyözött farmer, a szegecses dzseki, a flitteres felvarró, de egy alapdarab sokkal elegánsabbnak tűnik, még akkor is, ha sokkal unalmasabbnak tűnik.

Címkék: #divat #olcsó #stílus
Ajánlott cikkek