szerelem pár

Ezek lehetnek a jelei, hogy a pasitok szerelmes belétek

Mindenki más jelekből szűri le, hogy vajon a párja szereti-e vagy sem. Ti milyen jelekből vettétek észre, hogy a pasitok szerelmes belétek? Ha egy kicsit odafigyeltek, biztosan több olyan apró és hétköznapi dolgot észrevesztek majd, amik egyértelműen arra utalhatnak, hogy a párotok szerelmes belétek. Mutatunk ezek közül néhányat!

Erőfeszítéseket tesz a kapcsolatotokért

Mindketten, vagyis nemcsak ti, de a pasitok is tesz erőfeszítéseket azért, hogy a kapcsolatotok működjön. Közös programokat szervez, vagy éppen romantikus estét otthon. Beszélgetni szeretne veletek, és látjátok, hogy igyekszik.

szerelem
szerelem
Forrás:
Pixabay

Megbízható

Érzitek és tudjátok is, hogy bízhattok a párotokban. De nincs is okotok a félelemre, mert valóban nincs a pasitoknak semmilyen oka vagy ígénye arra, hogy például hazudjon vagy megcsaljon benneteket.

Tiszteli a nőket

Elsősorban persze benneteket, valamint a család női tagjait, de általában is tisztelettel beszél és viselkedik a nőkkel szemben. Veletek kapcsolatban pedig tiszteletben tartja, hogy kik vagytok, hogy milyenek vagytok, mik a céljaitok, mik a fontos dolgok az életetekben.

Figyelmes

Nem erőszakos, nem erőltet semmit, ha úgy érzi, hogy fáradtak vaygtok, vagy egyik-másik programhoz nincs éppen kedvetek.

Hosszú távra tervez

Kimondva.kimondatlanul hosszú távra tervez veletek. Egyértelmű jele a szeretetnek. Közös lakás, közös jövő, közös család. Kell ennél szebb szerelmi vallomás?