Egyéb kategória

Ilyen munka illik hozzátok a csillagjegyetek szerint

Nem érezzük jól magunkat a munkahelyünkön? Szabadság után keserű szájízzel térünk vissza az irodába? Ha már régóta fontolgatjuk a pályamódosítást, de még nem igazán tudjuk, merre tovább, hívjuk segítségül a csillagjegyünket!

vous - 2018.08.02.
Ilyen munka illik hozzátok a csillagjegyetek szerint

Kos

A Kosok igazi csapatjátékosok, miközben vezetői képességük is kiemelkedő. Ebből adódóan testhez állóak számukra a projektmenedzseri feladatok, a csapatvezetői pozíciók, de akár a saját vállalkozás felépítését is érdemes lehet megfontolniuk.

Bika

A Bikák híresek gyakorlatias oldalukról, és a kemény munka sem okoz gondot számukra. Fényes karriert futhatnak be például a marketing vagy a kereskedelem területén, ahol munkájukat folyamatos előléptetéssel jutalmazhatják a vezetők.

Ikrek

E jegy szülöttei nem bírják jól a monotonitást, sokkal jobban motiválja őket, ha folyamatosan új kihívásokkal kell szembenézniük. Emellett nagyon jó a kommunikációs készségük, tehát érdemes megfontolniuk az olyan pályákat, amelyekben emberekkel foglalkoznak, pl. tanárként vagy sportoktatóként.

Rák

Talán ez a csillagjegy a legempatikusabb, ezért a Rákokat az tölti fel igazán, ha segíthet embertársainak, és látja is munkája gyümölcsét. Ebből adódóan passzol hozzájuk például az ügyvédi, a tanári vagy az egészségügyi munka.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
Unsplash

 

Ajánlott cikkek