Egyéb kategória

Megmondjuk, milyen csillagjegyű férfi érdeklődését keltitek fel!

Ez a világ egyik legnehezebb kérdése és valószínűleg, hogyha valaki tudná rá a biztos választ, akkor már nagyon gazdag lenne és a nevét is ismernénk. Az asztrológia felbecsülhetetlen értékeket kínál számunkra, ezért nézzük is, melyik csillagjegy kit vonz. Biztosan kellemes meglepetés lesz!

vous - 2018.08.04.
Megmondjuk, milyen csillagjegyű férfi érdeklődését keltitek fel!

Kos

A Kos embereket gyakran vonzzák a kicsit „őrült”, bohém nők, akik szeretik az életet, bátrak, természetesek és szeretnek dolgozni. Nem szeretik, ha a kedvesük túl sokat és erősen sminkeli magát, netán túlságosan kihívóan öltözködik. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne legyünk szexik, de ha mindent tálcán kínálnak nekik, az nem kelti fel az érdeklődésüket.

Bika

A Bikák általában a nagyon nőies nőkhöz vonzódnak, akik tetőtől talpig ápoltak és adnak az öltözködésükre is. Társnak egy nyugodt, kiegyensúlyozott és családszerető nőt képzelnek el maguk mellé.

Ikrek

Az Ikrek férfiakat teljesen leveszi a lábukról a szépség, de ha mögötte nincs más tartalom, akkor hamar tovalibbennek. A humorral és intelligenciával lehet őket maradásra bírni, de egy Ikrek férfit óriási kihívás lekötni, hiszen libben egy szoknya vagy lát egy szép mosolyt és máris elcsábul.

Rák

A Rák férfi egyfelől vonzódik az erős személyiségű nőkhöz, hogy az ő gyengeségeiket megtámasszák, másfelől teljesen elolvadnak az édes, félénk nőktől. Számukra is fontos a természetesség, a különféle divathóbortokat ki nem állhatják. Egy Rák férfinek egy olyan nő lehet tökéletes partnere, akiben óriási a szeretet, imád otthon lenni és együtt vacsorázni a párjával.

Olvassátok el a többi csillagjegyet is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek