Egyéb kategória

Mi a születésszámotok? Ez lehet az életfeladatotok

Az ezotéria nézetei szerint mindannyiunknak megvan a küldetése itt a Földön, melyet be kell teljesítenünk ahhoz, hogy megmaradjon a világban az egyensúly és mi is békére leljünk. Akár hiszünk benne, akár nem, abban talán mindannyian egyetértünk, hogy fontos megtalálni az életcélunkat.

vous - 2020.12.04.
Mi a születésszámotok? Ez lehet az életfeladatotok

Ha sokszor tűnődünk azon, mi lehet a feladatunk a világban, születésszámunk iránymutatást adhat nekünk ebben. És talán ez a lényeg – ez csupán egy iránymutatás, amelyet vagy megfogadunk, vagy nem, de talán segíthet, hogy elinduljunk a helyes úton.

Így számoljuk ki

Születésszámunk alapja a születési évünk. Annak számjegyeit kell összeadogatnunk egészen addig, amíg egy számjegyű nem lesz a végeredmény. Íme egy példa 1975-ös születési év esetében: 1+9+7+5=22, majd 2+2=4, tehát a születésszám ebben az esetben a 4-es lesz.

Ha a születésszám: 1

Az 1-es születésszámúak igazi tanítók. Képesek irányt mutatni másoknak, motiválni és a helyes útra terelni őket. Terapeutaként, tanárként sok ember életét változtathatják meg.

Ha a születésszám: 2

Ha ez a születésszámunk, békét hozunk a világra. Lehet, hogy csak a közvetlen környezetünkben, de lehet, hogy sokkal nagyobb távlatokban. Különleges képességünkkel harmóniát teremtünk, és mindenkivel megtaláljuk a közös hangot.

Nézzétek meg a többi számot is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek