Egyéb kategória

Rendszerező tippek, amikkel sokkal mutatósabb lesz fürdőszobátok

Szeretitek, ha minden kéznél van? Káosz uralkodik a fürdőszobátokban? Lehet, hogy ti könnyedén átláttok a káoszon, mégis sokkal szebb lesz fürdőszobátok, és több helyet takarítotok meg, ha dekoratív rendszerező fakkokat és tárolókat használtok.

vous - 2018.08.05.
Rendszerező tippek, amikkel sokkal mutatósabb lesz fürdőszobátok

Próbáljátok ki rendszerező tippjeinket, amikkel máris tágasabbnak és rendezettebbnek tűnik majd a legkisebb fürdőszoba is.

  • Kosarak: helyezzetek dekoratív fonott kosarakat a polcokra, amikben a törölközőket, pizsiket tárolhatjátok.
  • Fiókrendező: a fiókokba tegyetek elválasztókat, így több minden beférhet, és sokkal egyszerűbb lesz megtalálni, amire éppen szükségetek van.
  • Kis tároló dobozkák: a sminkcuccoknak készítsetek külön tárolókat. Az alap lehet néhány befőttesüveg, fogmosópohár, műanyagpohár. Ezeket ízlés szerint dekorálhatjátok különböző színekkel, mintákkal. A sminkecseteknek például kiváló helyük lesz, ha egy üvegbe dekorkavicsot töltötök és közé helyezitek őket.
  • Szereld a falra: a tárolókat a falra is szerelhetitek, hogy még több helyet megspóroljatok, vagy a falra szerelt karnisra is sorban felakaszthatjátok őket.
  • Zuhanyfüggöny: a zuhanyfüggöny karnisára hálós fakkokat lógathattok, így a függöny mögött elrejthetitek a tusfürdőket, samponokat.
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek