Hummusz natúr céklás medvehagymás

A kész hummusz kész átverés!

Az egészséges táplálkozási trendek terjedésével megjelentek a kész hummuszok a szuperek és hiperek hűtőpultjaiban, amiket elég felülárazva kínálnak. Oké, hogy egészséges és kiadós, de ugyanennyiért dupla adagot kihozhatunk otthon, 3 perc alatt. És még finomabb is!

Senki ne mondja, hogy nincs 3 perce egy szuperegészséges és fehérjében dús szendvicskrémet összedobni, ami mártogatósként friss zöldségekkel vagy egy kis pitával, kenyérrel kitunkolva igazi villámfogás! A hazai változatokért nem is csábultunk el, azonban egy kis keleti fűszerbolt polcain egy mini változatba botlottunk, ami 150 forintért kellette magát.

Egyszemélyes adag, baráti ár, ráadásul arab országból való - biztos autentikus, fűszeres és finom lesz, egy próbát megér!

Csalódás a köbön, semmi íze, nem krémes, nem finom, a csicserikrém felvett minden nedvességet, és leginkább a citrom érződik ki belőle, fűszernek még emléke sincs benne. A benne lávők átböngészése után kiderült, hogy valójában csak csicseriborsót, szezámkrémet, vagyis tahinit, sót és citromsavat tartalmaz.

Pedig nagyon jó ötlet egy kis instant hummusz, ami a legjobb vegán választás lehet egy váratlan snacknek vagy munkaebédnek, esetleg kirándulásra, ha egészségesebbre akarjuk hangolni az étrendünket.

A házi hummusz receptekért kattintsatok ide >>>

Forrás:
Depositphotos