Egyéb kategória

Így szerezhetitek vissza az exeteket 4 lépésben

Bizonyára sokan vagytok, akik nehezen engeditek el az exeteket - a szakítás után sokan görcsölnek rá, hogy valahogy “visszacsináljanak” mindent és újra összejöjjenek a volt pasijukkal. Ebből aztán általában nem lesz semmi, mert az erőszakos akarás jellemzően elutasításhoz vezet. De van remény: így szerezhetitek vissza az exeteket 4 lépésben.

vous - 2018.08.06.
Így szerezhetitek vissza az exeteket 4 lépésben

Fókuszáljatok önmagatokra

Összpontosítsatok arra, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben – és ne azon görcsöljetek, hogy vajon a volt pasitok mit csinál vagy mire gondol. Ehelyett koncentráljatok a saját egészségetekre és szépségetekre.

párkapcsolat

párkapcsolat
Forrás:
Unsplash

Hagyjátok az elvárásokat

Ne álmodozzatok arról, hogy majd visszaszerzitek. Ne keressétek, ne kergessétek, egyszerűen csak éljétek az életeteket. Ha hallotok az exetek felől, örüljetek neki, de ne kutassátok, vajon mi lehet vele, merre járhat és kivel. Engedjétek el és hagyjátok az elvárásotokat, az aggodalmatokat.

Engedjetek magatoknak időt

A szakítás utáni regenerálódáshoz idő kell. Ne akarjátok rögtön visszaszerezni, hagyjatok időt neki és magatoknak is egy kicsit, hogy összeszedjétek magatokat. Hagyjátok, hogy hiányozzatok az exeteknek, és ő keressen benneteket.

Találjátok ki, miért lett vége

Bizonyára megvan az oka, amiért szakítottatok. Gondoljátok alaposan végig, mi lehetett a baj – és dolgozzatok azon, hogy ha úgy alakulna, legközelebb ne jöjjön elő ez a hiba.

Ajánlott cikkek