Egyéb kategória

Meghan Markle villantásáról

Meghan Markle szombaton Harry herceg régi barátjának, Charlie van Straubenzee-nek Daisy Jenksszel kötött esküvőjén vett részt, amikor ruhája legfelső gombja kigombolódott. Természetesen az internetet különböző feltételezések járták be.

vous - 2018.08.07.
Meghan Markle villantásáról

Míg korábban a források arról számoltak be, hogy Markle direkt hagyta nyitva a felső gombot, és alatta csipkésszélű topot viselt, az internet fantáziája hamar beindult, egy twitterező például egyenesen szabadosnak bélyegezte megjelenését, és másnapra mindenki azon csámcsogott, hogy a hercegnének néhány percig kilátszott a melltartója.

Objektum doboz

Voltak, akik egyenesen odáig mentek, hogy ezzel a véletlen balesettel protokollt szegett, Myka Meier, etikettszakértő azonban hamar tisztázta a kérdést.  – Az ilyesfajta balesetekkel még nem szegi meg valaki a dress code-ot, mert nem rejlik mögötte szándék és elhatározás – világított a lényegre a tanácsadó. A királyi család tagjaival ugyanúgy megeshetnek kellemetlenségek, mint bárki mással, elég ha csak Katalin Marilyn Monroe-pillanatára gondolunk, mely Indiában esett meg vele, 2016-ban, amikor Gandhi házát látogatták meg.

Objektum doboz

Keringenek hírek arról is, hogy Erzsébet királynő az ilyesfajta, kompromittáló felvételek elkerülése céljából súlyokat helyez el a szoknyák alján. Gondoltuk, hogy neki mindenre van egy titkos megoldása.

Ajánlott cikkek