Egyéb kategória

Ez az 5 csillagjegy igazi hazugságvizsgáló, szinte képtelenség őket átverni

Amikor hazudik nekünk valaki, az meglehetősen rossz és frusztráló érzés szokott lenni, különösen, ha olyasvalaki teszi, akiben megbízunk. Ha odafigyelünk a másik viselkedésére, talán időben észrevesszük, hogy éppen nem mond igazat, ennek ugyanis vannak jelei, amiket egyesek könnyedén kiszúrnak, mások egyáltalán nem veszik észre. Valamint a megfelelő kérédsek is segíthetnek lefülelni a füllentőt. Ez az 5 csillagjegy igazi hazugságvizsgáló, szinte képtelenség őket átverni.

vous - 2018.08.08.
Ez az 5 csillagjegy igazi hazugságvizsgáló, szinte képtelenség őket átverni

Skorpió

A Skorpiók az élő hazugságvizsgálók. Még akkor is kiszúrják, hogy valaki nem mond igazat, ha csak hallanak róla. Nagyon jól működnek a megérzéseik, és a legkisebb jeleket is észreveszik, ha valaki hazudik. Tisztában vannak vele, hogy a világban sokan megbízhatatlanok, és ők erre tökéletesen felkészültek.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötteinek lételeme a kommunikáció, így tisztában vannak a szavak és a mozdulatok mibenlétével. Észreveszik, ha valakinek a testbeszéde mást mond, mint a szája – ha gyanakszanak, kérdésekkel bombázzák a másikat, hogy kiderítsék, mi az igazság.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is ITT!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek