Egyéb kategória

3 dolog, amit nem tudtunk Beatrice hercegnőről

Beatrix yorki hercegnő, András yorki herceg és Sára yorki hercegné legidősebb gyermeke, II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg unokája igazán jótét lélek.

vous - 2018.08.09.
3 dolog, amit nem tudtunk Beatrice hercegnőről

Beatrix hercegnő, aki tegnap ünnepelte 30. születésnapját, igazán sokoldalú jelenség. Az egyetemen történelmet tanult, de életét a jótékonyságnak szeretné szentelni. Emellett van néhány olyan apróság, mely nem ennyire köztudott róla.

Odavan a vicces papír-írószerekért

A hercegnő minden apró kiegészítője fontos jelentéssel bír, így tolla és jegyzetfüzete is üzenetet hordoz. Legalábbis ez derült ki, amikor kézzel írt jegyzettel fejezte ki támogatását egy jótékonysági kampányban. A méhecskével és koronával dísztett papír-írószer vicces utalás nevére, melynek kiejtése angolul a „méh”-re hasonlít, valamint célzás királyi származására.

Objektum doboz

Jelen van a közösségi médiában

A királyi család tagjaként azon kevesek közé tartozik, aki saját Twitter-, Instagram- és Linkedin-oldallal rendelkezik. Persze, nem királyi pletykákat oszt meg, és nem is a reggeli pirítósét fényképezi, hanem jótékonysági ügyeket népszerűsít.

A kiegészítőivel is üzen

Persze, a hercegnő nemcsak a virtuális térben aktív. Ahogy a papír-írószer esetében is láttuk, minden alkalmat megragad, hogy a számára fontos üzeneteket közvetítse a nyilvánosságnak. Nyáron például gyakran lehetett látni Be Cool, Be Nice feliratú táskával, mely egy zaklatás ellenes kampányhoz kapcsolódik.

Ajánlott cikkek