Meghan Markle

5 dolog, amit Meghan Markle nem viselhet többé

Meghan Markle stílusát alaposan átalakította hercegnéi státusza, és nem egy darabról kellett lemondania, hogy elegáns ruhákkal váltsa fel korábbi, laza stílusát. Lássuk, mit az, amit többé nem fogunk látni rajta.

Szakadt farmer

Míg 2017 szeptemberében Markle térdénél lyukas mamafarmerben vett részt a torontói paralimpiai játékok kerekesszékes teniszversenyén, Harry herceggel kézenfogva, mostanra maradt a jóval elegánsabb farmerruha.

Miniszoknya

Mielőtt a királyi család tagja lett, Markle egyik kedvenc darabja volt a miniszoknya. Mostmár csak hosszabb darabokat viselhet, legalábbis olyanokat, melyek térd alá érnek. 

Rövidnadrág

Régi életében Markle a kényelem híve volt. Az igen praktikus rövidnadrág sportos külsőt kölcsönzött a színésznőnek, de egy hercegné ilyesmit nem engedhet meg magának.

Objektum doboz

Pánt nélküli fölső

A kaliforniai nyarak elengedhetetlen kelléke a pánt nélküli fölső, a királyi ruhatárba azonban ez egyáltalán nem tartozik bele. Helyét a csónaknyakú ruhák vették át.

Oldaltáska

Az oldaltáskánál kevés kényelmesebb viselet van, ezt Meghan Markle is jól tudta és előszeretettel használta is az átvetős táskát. Ma már maximum a válltáska jöhet szóba.

Bőrdzseki

Meghan Markle igazán menőnek tűnt bőrdzsekiben, de erről a darabról is le kellett mondania.