Egyéb kategória

Sminkcuccok, amik legyenek nálatok, ha fesztiválozni mentek

Túl az idei első fesztiválokon és a sokadikon az évek alatt, már tudjuk, milyen sminkcuccok nélkülözhetetlenek. Sokan nem szeretnek sminkelni ilyenkor, mások pedig kilépnek a hétköznapok egyszínűségéből és személyiségük rejtegetett részeit öltik magukra, vagy új szerepben mutatkoznak.

vous - 2018.08.09.
Sminkcuccok, amik legyenek nálatok, ha fesztiválozni mentek

Ha az egész hetet a fesztiválon töltöd, akkor törekedj a parktikumra. Legyen egy átgondolt és jól felépített sminkkészlet nálad, gondolj a részletekre is, de ne vessz el bennük.

Objektum doboz

A legjobb ilyenkor 1-2 több színt tartalmazó paletta, amelyben natúr és élénk színek is megtalálhatóak. Persze a szemsmink a szemhéjbázissal kezdődik! A kedvenc alapozód, ami már bevált, többször használtad, hozzá persze a púdered, és a szem alatti karikákra a korrektor – ebből lehet hosszan tartót, vízállót választani, hogy kibírja napfelkeltéig, csak jól hidratáld alá a bőrödet.

Objektum doboz

Vízálló szempillaspirál, amire egész este rábízhatod magadat, és társa, a vízálló szemöldök spirál, illetve bármilyen vízálló/hosszantartó szemöldök formázó. Vigyél arcpírt, bronzosítót is, és persze highlightert. A csillámok, glitterek szinte kötelező elemei a fesztivál sminknek, a csillámokat highlighterként is használjuk az arccsontra. A csillámok alá dolgozz szemhéjbázissal és egész este tartani fog.

Objektum doboz

A rúzs pedig még mindig egyedi döntés, van, aki nem szereti a folyékony rúzsokat, mert rászárad az ajkakra, persze ennek pont ez a lényege. A krémes rúzsokat újra kell kenni, ezért az is jó megoldás, ha egy szájceruzával kontúrozod körbe az ajkakat és töltöd ki, rúzs-hatása lesz. A fényes ajkak is újra mennek, úgyhogy jöhet a szájfény, egyszerű vele bánni.

Ha összeállítottad a sminktáskádat a fesztiválra, már csak ki kell választani azt a néhány terméket, amit a bulira is magaddal viszel…

A tippjeimet ide kattintva >>> olvashatjátok.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek