rúzs

Milyen csillagjegyű az ex? Így fog viselkedni szakítás után

Egy szakítás soha nem könnyű, de szembe kell néznünk az exünk rossz vagy akár jó tulajdonságaival. Vannak, akik barátok lesznek, vannak, akik üzlettársak, és vannak, akik a létező összes kapcsolatot megszakítják.
Amikor a szerelem elvész, mindannyian különböző módon reagálunk. Vannak olyanok, akik 3 hétre bezárják magukat, vannak, akik elkezdenek éjjel-nappal bulizni, vagy egyik kapcsolatból esnek át a másikba… mindenki máshogy dolgozza fel a veszteséget.

Kos

A kemény ex…

A Kos gyakran válthat ki belőlünk félelmet. Nem könnyű a velük való szakítás, mert sokszor ezt egy újabb kihívásnak tekintik, és eszméletlen erővel elkezdenek küzdeni a már „halott” kapcsolatért.

Bika

A közömbös ex… (legalábbis úgy tűnik!)

Egy Bika pontosan tudja, hogyan tartsa fenn a haragot, ezért ha megbántottuk, akkor ne várjuk, hogy hamar elfelejt minket.

Ikrek

A filozofikus ex…

Az Ikrek biztosan nagyon dühös, de hamar újragondolja a helyzetet, és máris más színben látja a dolgokat. Meggyőzik magukat, hogy a szakítás nekik is jó dolog volt, de vigyázat, bármennyire is felszínesnek tűnnek, nem felejtenek.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
Pixabay