serena

Serena Williams szülés utáni depressziójáról vall

A teniszikon nemrég Instagram-oldalán vallott arról, hogy nehéz időszakon van túl, és együttérez minden anyával, akik sokat szoronganak.

A kis Olympia szeptember ben lesz egyéves, és bár Serena és párja, Alexis Ohanian (a Reddit társalapítója) imádják, a szülői feladat még professzionális segítők hadával sem egyszerű. Serena továbbra is élsportoló, és rengeteget edz azért, hogy csúcformában legyen, ezért borzalams lelkifurdalás gyötri, hogy nincs mindig kislánya mellett. 

Az Instán őszintén vallott ezzel kapcsolatos fájdalamas érzéseiről:

"A múlt hét nem volt egyszerű számomra. Úgy éreztem, nem vagyok jó anya. Több cikket is olvastam arról, hogy a szülés utáni érzelmi depresszió akár 3 évig is eltarthat, ha nem kezelik megfelelően"

- vallott szint.

"Azt hiszem, a kommunikáció a legfontosabb. Mikor átbeszélem a gondjaimat az anyukámmal, a testvéreimmel, a barátaimmal, elmondják, hogy ezek mind teljesen normális érzések. Normális, amikor azt hiszem, hogy nem teszek eleget a gyerekemért. Mindenki érzett már így. Dolgozom, edzem, a legjobb sportoló akarok lenni, ezért aztán nem tudok a gyerekemmel elég időt tölteni. Szinte minden anya küzd ezekkel a problémákkal, és igyekszik megtalálni az egyensúlyt a munka és a család között. Mind igazi hősök vagytok!”

- fejtette ki 9 millió követője előtt.

Objektum doboz