Olasz és francia stílus – a magyarral mi a baj?

Olasz és francia stílus – a magyarral mi a baj?

Cseke-Kovács Zsófia személyi stylist, szín- és stílustanácsadó amerre csak jár, megfigyeli a nők öltözködését, tanulmányozza, vajon mit irigyelünk tőlük és miért. Itthon pedig azon igyekszik, hogy minél több nőnek segítsen stílusossá válni. A következő posztja az olasz és a francia nőkről szól.

Éttermek kávézók teraszán ülve szomorúan szoktam figyelni, az előttem elsétáló nőket és férfiakat.  Csupa unalmas, biztonsági szín. Kilógó minden, túl sok láb, túl sok cici. Összevissza színek, minták, fazonok. De ha minden tökéletes lenne, akkor is van legalább egy dolog, amit kár volt a végén felvenni.

Világszépek a magyar nők! Akkor miért nem tudunk stílusosan öltözködni? Mi az, amit az olaszok és a francia nők máshogy, jobban csinálnak?

1. Ismerik a saját testüket és tisztában vannak az adottságaikkal.

Itthon még gyerekcipőben van az, hogy a nők tudatosan építsék fel a ruhatárukat vagy tisztában vannak azzal, hogy milyen színek vagy fazonok állnak jól nekik. A helyes melltartóméretről már nem is beszélek. Sokszor az alapokkal is gond van. Pedig egy 3-4 órás tanácsadással már rengeteget lehet javítani és finomhangolni a megjelenésen.

A további két meglátásért a cikk folytatásában olvashattok. Kattintsatok ide >>>

Ciao, bella! – 5 stílustipp, amit érdemes ellesni az olasz nőktől

Ciao, bella! – 5 stílustipp, amit érdemes ellesni az olasz nőktől

Reklámba illő hajkorona, kifogástalan ízlés, tökéletes szettek, és persze az elengedhetetlen parfümillat, amit örökre az emlékeibe zár az ember – csak néhány dolog, ha egy vérbeli olasz nőre gondolunk. Ők azok, akik a pizzát kifogástalanul tudják enni, akik egy borzalmas nap után is csak úgy ragyognak a Vespán, és akik egy macskaköves utcán is tekintélyparancsolóan tipegnek a magas sarkújukban. Hogy hogyan csinálják? A titok valószínűleg egyszerűen csak a vérükben van, de íme 5 dolog, amit mindenképp elleshetünk tőlük!