Szex extrém helyen? Na ná!

Ez a három csillagjegy nem az egyéjszakás kalandok híve

Egyesek kifejezetten a komoly kapcsolatok hívei, mások viszont szeretik falni az örömöket. Csillagjegyünk meglepő módon még ezzel kapcsolatban is árulkodnak rólunk, hiszen személyiségjegyeink nagyban befolyásolják szexuális szokásainkat.

Skorpió

A Skorpiók azok közé tartoznak, akik abszolút a komoly kapcsolatokat pártolják és részesítik előnyben. Ha igazán vágyik ránk egy Skorpió, akkor nagy valószínűséggel birtokolni is akar, ráadásul fel kell készülni a mérhetetlen féltékenységére is. Pont emiatt nála nem jöhetnek szóba az alkalmi kapcsolatok.

5 tipp, hogy a szex több legyen, mint szex Kassai Tini
Forrás:
istock

Halak

Kimondhatjuk, hogy a Halak a legérzékenyebb csillagjegyek, épp ezért igazi mély kapcsolatra vágynak. Maga az ismerkedés is hosszabb ideig tart náluk, amíg rá nem jönnek, hogy valójában mit szeretnének. Az első éjszaka velük biztosan nem tudunk ágyba bújni.

Rák

A Halakhoz hasonlóan a Rákok is rendkívül érzékenyek, és kizárólag hatalmas, érzelmekkel teli, hosszútávú kapcsolatokban gondolkodnak. Akit megszeretnek, ahhoz borzasztóan ragaszkodnak, ám a futó kalandok egyáltalán nem hozzák őket lázba…