z sárga

Még nem vagytok 25 évesek? – Akkor ez lesz a ti slágerszínetek!

A milleniumi generáció nem az egyetlen, amelyről színt neveztek el. Az utánuk következők, azaz a körülbelül 1995 és 2005 között születettek vibráló, izgalmas árnyalatot tudhatnak magukénak. Már korábban is írtunk arról, hogy itt az ideje búcsút inteni a milleniumi rózsaszínnek, de ma már biztosak vagyunk benne, hogy a Z-sárga mindenki szívét meghódítja majd – korosztálytól függetlenül.

Egy ideig rózsaszínben láttuk a világot: a lakásbelsőtől kezdve az ételekig minden fullasztóan romantikus volt. A Z generáció sárgája ennek a habkönnyű, minden nehézséget tagadó életérzésnek vet véget, és megmutatja, hogy az élet nemcsak az álmodozásról szól, hanem a tettekről is.

Ez a sárga árnyalat valahol a mustársárga és a körömvirág sárgája között található, szóval igencsak meleg szín. A nyár és tél színtípusba tartozóknak nem kifejezetten ajánljuk, nekik inkább a citrom és a citromfagyi árnyalatai lesznek megfelelőbbek.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
sárga divat

A nagy sárgadilemma – Így viseljétek a legvidámabb színt a színtípusotokhoz illően!

Nemcsak az irigység, de a vidámság színe is, éppen ezért érdemes a nyári napokon sárga színt csempészni a ruhatárunkba! Ja, és azt mondtam, hogy szinte mindenkinek jól áll?

Bizony! Mutatjuk, hogyan! >>>