Egyéb kategória

Ez az 5 csillagjegy a legaranyosabb, ők valóban törődnek másokkal

Kedvesek, jóságosak, együttérzőek, és érdeklődnek a másik iránt – őszintén. Igaz, ami igaz, nem jellemző ez mindannyiunkra. Szerencsére azonban vannak olyan emberek, akik valóban törődnek másokkal, akik játszi könnyedséggel mosolyognak másokra, akiknek mindig van egy jó szavuk a társaikhoz. Ez az 5 csillagjegy a legaranyosabb, amit remélhetőleg mindannyian megtapasztaltunk már.

vous - 2018.08.17.
Ez az 5 csillagjegy a legaranyosabb, ők valóban törődnek másokkal

Halak

Mondhatnánk, hogy kérdés sem volt, kik kerülnek a lista élére. A Halak természetükből adódóan aranyosak, megfontoltak, gondoskodóak és empatikusak. Szuper megérzéseik vannak, és ösztönösen tudják, hogy kinek mire van szüksége. Megbocsátóak, mindenkinek adnak második esélyt. Ők azok, akikre mindig számíthatunk.

Rák

A Rákok is őszintén érdeklődnek mások iránt, és mindig nagy örömmel hallgatják meg a szeretteik történeteit, még ha segítségre vagy támogatásra is szorulnak, sőt! A jegy szülöttei nemcsak beszélnek arról, milyen fontosnak tartanak másokat, de a tetteikkel meg is mutatják azt.

Nézd meg melyik a másik három csillagjegy!

Forrás:
Pixabay
laza divat tornacipő

Augusztusi divatkaland: öltözzetek a csillagjegyetek szerint

Nem is gondolnánk, de a ruháink által sok mindent elmesélünk magunkról. Érdemes megfigyelni, mennyire bújtatjuk el magunkat, hány számmal nagyobb darabokat viselünk annál, ami valóban a méretünk lenne. Vajon tényleg azok a színek állnak igazán jól, amelyekhez reggelente nyúlunk? Ha jobban odafigyelünk és tudatosan választunk, az öltözködés az önkifejezésünk egyik pillére is lehet. Sőt, az öltözködés sok esetben nagyon jó játék is. Miért ne kötnénk össze a horoszkóppal? Augusztusi divatkihívásunkkal arra biztatunk mindenkit, hogy a csillagjegye szerit öltözzön – legalább egyszer.

Ajánlott cikkek