Egyéb kategória

19 étel, amelynek köszönetet mond a testetek

Íme azoknak az ételeknek, vitaminoknak a listája, melyeknek köszönhetően minden nő szépnek és egészségesnek érezheti magát.

vous - 2018.08.20.
19 étel, amelynek köszönetet mond a testetek

Mindannyiunknak vannak már bevált praktikái, hogy bőrünket természetesen sugárzóvá tegyük. Azonban vannak olyan dolgok, melyek segítenek abban, hogy arcbőrünk ragyogjon és lassabban öregedjen. Az antioxidánsok, az A-vitamin és az E-vitamin felgyorsítják a bőr természetes regenerálódását, a koenzim Q10-nek pedig abban van szerepe, hogy a bőrünk fiatalabbnak látszódjon. Végezetül pedig növeljük meg a cinket tartalmazó ételek fogyasztását, mert egyrészt erősítik az immunrendszerünket, másrészt elősegítik az esetleges sebek gyógyulását. Mit együnk? Petrezselyem, kaliforniai paprikai és csoki (igen csoki!).

Fogak

A kalcium a fogak és a csontok szerkezetének egyik legfontosabb eleme, és legalább ennyire fontos a D-vitamin fogyasztása is, mely elősegíti a kalcium felszívódását. A D-vitamin ezenkívül javítja a hangulatunkat és segíti a teljesítményünket is. Mit együnk? Sajtot, káposztát, brokkolit, és fogyasszunk minél több narancslét is.

Mell

Egyes tanulmányok szerint vannak olyan ételek, melyek megakadályozzák a mellrák kialakulását. Ezek elsősorban a brokkoli, a gomba és a zöld tea.

Olvassátok tovább a cikket ITT!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek