párkapcsolat szerelem

A férfi beszéde elárulja, ha menekülőre kell fognunk

Az ismerkedés eleje majdnem olyan, mint egy állásinterjú. Megpróbálunk minél többet megtudni a másikról, hogy megbizonyosodjunk arról, egy kávénál hosszabb ideig összeillünk-e.

Ha jól tudunk hallgatni és figyelni, szinte nincs is szükség kérdésekre. Csak jegyezzük meg, hogy mely témák fordulnak elő a leggyakrabban…

Ő és az exe

A korábbi kapcsolatok egy új ember számára mindig bonyolultak. Ráadásul az információ is egyoldalú, mert nincs ott a másik fél, hogy elmondhassa az ő álláspontját. És nincs olyan, hogy egy szakítás csak és kizárólag az egyik fél hibája. Ez pont ugyanolyan, mint amikor egy autós arról beszél, hogy már megint mennyi őrült volt az utakon. Most komolyan! Ismerünk olyan embert, aki valaha elmesélte volna, hogy ő hibázott? Nem nagyon. Pedig egy kis önkritikától senki sem dőlne a kardjába. Legyen szó egy kapcsolatról vagy éppen a parkolásról. Visszatérve az eredeti gondolatra, biztos, hogy azt szeretnénk hallgatni, hogy panaszkodjon a leendő partnerünk az előző kapcsolatáról, vagy éppen a mi vállunkon sírja ki magát? Mondjuk ha kiteszünk egy táblát, hogy innentől 15 000 forint/45 perc, akkor akár még lehet, hogy megéri. Egyéb esetben minél gyorsabban távozzunk.

Olvassátok továbba a cikket!

Forrás:
iStock.com