Egyéb kategória

Induljon szebben a napotok ennek az 5 + 1 lépésnek a segítségével

Nem mindig és nem mindenki számára indulnak jól a reggelek, és az is könnyen előfordulhat, hogy bár megpróbáljuk kideríteni, hol lehet a hiba, valamiért mégsem jövünk rá.

vous - 2018.08.21.
Induljon szebben a napotok ennek az 5 + 1 lépésnek a segítségével

Érdemes lehet új szokásokat kipróbálni, olyanokat, amelyeket a szakemberek is javasolnak, hátha valamelyik nálunk is beválik, vagy talán az összes – és ha onnantól kezdve nem is garantáltan indul minden reggelünk szebben, hiszen az aktuális érzelmeink vagy feladataink is befolyásolhatják azt, de remélhetőleg a legtöbb igen. Mutatjuk: induljon szebben a napunk ennek az 5 + 1 lépésnek a segítségével.

A reggel első percei meghatározhatják az egész napunk hangulatát, ezért érdemes egy kicsit jobban odafigyelni, mit és hogyan teszünk ebben az időszakban. Van, aki hosszú időn keresztül nyomkodja a szundigombot, más meg reggeli nélkül indul útnak, mondván, majd menet közben bekap gyorsan valamit. Bizonyára sejthető, hogy egyik megoldás sem a legjobb – legalábbis a szakemberek szerint. Induljon szebben a napunk ennek az 5 + 1 lépésnek a segítségével, akár már holnap!

Készüljünk fel már előző este. Például válasszuk ki a másnapi ruhánkat, esetleg előre becsomagolhatjuk az ebédet, uzsonnát, ezzel is időt spórolunk a reggelünkből.

Ne aggódjunk fölöslegesen. A nagy problémákat és életbevágó kérdéseket ne rögtön ébredés után akarjuk megválaszolni. Koncentráljunk önmagunkra, a többi ráér majd akkor, ha elindítottuk a napunkat.

Olvassátok el a többi tippet is!

Forrás:
pexels.com

 

Ajánlott cikkek