Egyéb kategória

Ki ne dobjátok a kávézaccot!

Legtöbben automatikusan a szemetes felé indulunk, amikor kávét főzünk, és meg akarunk szabadulni a zacctól, pedig jobban tennénk, ha inkább félreraknánk, hiszen korántsem hasztalan a kávé után megmaradó végtermék!

vous - 2018.08.22.
Ki ne dobjátok a kávézaccot!

Szépítőszerek

Készíthetünk belőle különleges szappant, az érdes őrölt kávé tökéletesen radírozza a bőrt, de ugyanilyen megfontolásból készíthetünk belőle testradírt is: csak keverjük bele a reggeli kávé maradékát kedvenc testápolónkba vagy egy evőkanálnyi sheavajba, és masszírozzuk át vele testünket, esetleg arcunkat is. Napokon belül érezni fogjuk a koffein természetes élénkítő hatását, sőt bőrünk is puha, bársonyos lesz.

Olvassátok tovább a praktikákat!

Forrás:
iStock
600

Kávés témában nézzétek meg ezt a cikket is:

Kávéval gyógyíthatnánk a 2-es típusú cukorbetegséget?

A 2-es típusú cukorbetegség elképesztően gyakori a társadalomban, és az egyik vezető halálokok között található. Kutatók rengeteg időt és pénzt költenek arra, hogy megfejtsék, hogyan gyógyítható vagy tartható kordában a leghatékonyabban, és a mostani módszerek egyelőre nem a legígéretesebbek. Egy friss kutatás azonban a kávéfogyasztással köti most össze az inzulinszint megemelését, ami rengeteget segíthetne a betegeken – legalábbis azokon, akik isznak koffeintartalmú italokat.

Ajánlott cikkek