Egyéb kategória

Viktória svéd hercegnő H&M ruhát húzott a hivatalos családi fotózásra

Nemes család ide vagy oda, a hercegnék és hercegnők gyakran viselnek olyan ruhákat, amelyeket az átlagemberek - ezzel is bizonyítva, hogy ők is azok. Legutóbb a svéd királyi hercegnő, Viktória döntött egy H&M ruha mellett.

vous - 2018.08.22.
Viktória svéd hercegnő H&M ruhát húzott a hivatalos családi fotózásra

A 41 éves trónörökösnő férjével, Dániel herceggel és két gyerekükkel, Esztellával és Oszkárral szerepel a hivatalos családi képeken. A fehér pamutruha elsőre kicsit sem tűnik olyan hercenőinek, mint ahogy Victórián áll. Az ára a cég német oldala szerint 80 euró volt (körülbelül 25000 forint), de ott már el is fogyott, a magyar weboldalon pedig már nem találtuk meg.

Objektum doboz

Objektum doboz

Nemrég egyébként Katalin hercegné került a címlapokra azzal, hogy Zara ruhát viselt. Korábban pedig Letícia spanyol királyné választott egy Zara ruhát egy megbeszélésre, ahol képek is készültek róla, de ő a Mango termékeket is szívesen viseli.

A fast fashion márkák ruhái tényleg jók arra, hogy közelebb hozzák a különböző státuszú, vagyonú és című embereket. Jó kommunikációs eszköznek számítanak a királyi családoknak. Ugyanakkor nekik, akiknek fontosak a nők jogai, a család, a környezetvédelem, és beszédeikben ezekre felhívják a figyelmet, arra is gondolniuk kell, hogy ezek a ruhák hol és milyen körülmények között készülnek. Jó lenne a fenti darabokat ezért minél többször látni rajtuk, hogy elhiggyük, tényleg a ruhatáruk része,

és tényleg rendszeresen viselik ezeket – ezzel is jó példát mutatva a követőiknek, rajongóiknak, népüknek.

Ajánlott cikkek