2015-ben a méret a lényeg, de mi lesz jövőre? – Így alakultak át a mobilok

Ezek a jelei, ha egy férfi nem akar komoly kapcsolatot

Ha régóta találkozgatunk valakivel, aki tetszik nekünk, és úgy érezzük, hogy a másiknak is szimpatikusak vagyunk, valahogy mégsem akar a kapcsolatunk stabilizálódni, komolyabbra fordulni, akkor elképzelhető, hogy a férfi, akivel randizgatunk, inkább csak az idejét tölti velünk, mintsem lehetséges párt látna bennünk. Legyünk éberek, és vegyük észre időben a jeleket, ha egy férfi nem akar komoly kapcsolatot.

Sok nő hajlamos benn ragadni egy olyan kapcsolatban, aminek nincs komoly jövője. Inkább reménykedünk, és hisszük, hogy majd egy nap mégis kiderül, hogy egymásnak vagyunk teremtve, mintsem belássuk, hogy a férfi, akivel találkozgatunk, valójában nem akar bennünket, nem gondolja komolyan a kapcsolatot, inkább csak az idejét tölti – és ezzel valójában mi is csak az időnket fecséreljük rá. Érdemes ébernek lenni, és felismerni a jeleket, ha egy férfi nem akar komoly kapcsolatot. Íme!

Csak akkor találkozunk, ha a férfinak van rá ideje

És olyankor talán még ragaszkodik is hozzá, és arra kér bennünket, hogy tegyük valahogy szabaddá magunkat. De fordítva sosem fordulhat elő, ha van programja, azt nem lehet lemondani.

Írogat, de nemigen telefonál

Az üzenetek írásával nagyban könnyebbé vált a kommunikáció és az ismerkedés, de talán hátrányunk is származik belőle. Egy-egy üzenettel fenn lehet tartani a kapcsolatot, ráadásul akkor válaszolunk rá, amikor csak akarunk, és akkor hagyjuk figyelmen kívül, amikor csak akarjuk.

Nézzétek meg a többi jelet is!

Forrás:
Unsplash