Könnyű, kiadós, gluténmentes, pofonegyszerű és igazán filléres fogás a kukoricalepényke, ami nagyon jó módja annak, hogy az édes csöves kukoricát minél jobban kihasználjuk szezonjában. Kis tojással, kukoricadarával és sajttal kell csak összedolgozni, és már süthetjük is ezeket a remek lepénykéket!
Napsárga, puha és illatos, benne finoman roppannak a kukoricaszemek, egyszerre kicsit édes és sós ez a szuperegyszerű kukoricás lepényke. Magában is nagyon finom, készíthetjük ráérős reggelinek, de salátával kísérve könnyű húsmentes fogásnak is tökéletes, de még finomabb egy kis sült paradicsommal tálalva, így a nyár napfényes ízeit még koncentráltabban élvezhetjük.
Természetesen készíthetjük fagyasztott vagy konzerv csemege kukoricával is, úgy is finom, de míg tart a szezon, érdemes kihasználni, és friss kukoricával is megkóstolni!
Kukoricalepényke sült paradicsommal
Hozzávalók:
Az elkészítést nézzétek meg ITT!