Egyéb kategória

Ezekkel a frizurákkal vigyázzatok, mert 10 évvel is öregíthetnek

Mindent megtesztek azért, hogy fiatalosan nézzetek ki, valami azonban mégsem stimmel a külsőtökkel? Lehet, hogy éppen a frizurátokkal van a gond. Nem árt néha frissíteni a hajatokon, hogy a korotoknak megfelelő hajtrend fiatalítson a kinézeteteken.

vous - 2018.09.01.
Ezekkel a frizurákkal vigyázzatok, mert 10 évvel is öregíthetnek

Az öregedés természetes folyamat, de nem kell, hogy idősebbnek tűnjetek a korotoknál. Egy tökéletes frizura kiválasztásával például akár tíz évvel is fiatalabbnak nézhettek ki. A Good Housekeeping professzionális fodrászai megmutatták, mi mindenre kell ügyelnetek a korban hozzátok illő frizura kiválasztásánál.

Mitől öregíthet a frizurátok?

  • Túl rövidre vágatjátok
    Ha szép és egészséges a hajatok, nincs okotok, hogy túl rövidre vágassátok. Ha azonban mégis a rövid frizura mellett döntötök, válasszatok, modern, trendi fazont.
  • Túl hosszú
    A túl hosszú haj lehúzhatja önmagát, ezáltal öregíthet. A legrosszabb a hosszú, elvékonyodó, formázatlan frizura.
  • Féltek világosítani
    A túl sötét, egyszínű haj kiemeli a bőrhibákat, ráncokat, szem alatti karikákat. Ne féljetek a világosabb árnyalatoktól, a szép melírtól.
  • Nincs kontraszt
    A hajatok és a bőrötök közötti enyhe kontraszt kiemeli a bőrötök szépségét.
  • Ősz haj
    Az ősz haj sem feltétlenül öregít, ha ápolt és szép árnyalatú. De ugyanúgy, mint a szőkére festett haj, az őszre festett is besárgulhat, ami a megfelelő samponnal megelőzhető.
  • Extrém haj
    Ha valami extrém frizurára vágytok, válasszatok ki egy korban hozzátok illő sztárt, akinek tetszik a frizurája, és mutassátok meg a fodrászotoknak.

Forrás:
Kerepeczki Anna
Ajánlott cikkek